Skip to main content

Over Gea


Mijn naam is Gea.

Voor mijn ontspanning en eigen tijd-genoeg-ervaring ben ik graag in de natuur. Water en wind, twee elementen die voor mij belangrijk zijn, omdat ze voor rust en een leeg hoofd kunnen zorgen. Je vindt ze wanneer je een bezoek brengt aan Relieve. Voorafgaand aan of na een massage even uitwaaien langs het Braassemermeer/de Wijde Aa. Alles loslaten en meegeven aan het kabbelende water.

Ik “werk” dagelijks aan mijn gezondheid en ontspanning. In de vorm van meditatie, yoga, (ademhalings) oefeningen, persoonlijke ontwikkeling en een plons in het water bij ons voor de deur. 

Met mijn massages nodig ik je uit om stil te staan bij jouw lichaam, om je zo te ondersteunen in jouw gezondheid en ontspanning. Een rustmoment nemen in ons drukke bestaan.

In deze tijd waar het lijkt te draaien om snel, digitaal en op afstand, beweeg ik liever de andere kant op. In verbinding zijn, de tijd nemen voor, aandacht geven aan en in contact zijn (door aanraking). Ik ben er namelijk van overtuigd dat deze andere kant ons laat floreren in ons mens-zijn.

Ik ben lang werkzaam geweest in de financiële sector en heb mogen ondervinden wat stressvolle perioden met een lichaam kunnen doen. Op een bepaald moment was de balans tussen mijn privéleven en werk zo verstoord dat ik op zoek ben gegaan naar mijn rust. Het menselijk lichaam en massage hadden altijd al mijn interesse, dus startte ik met een coaching opleiding waarin leefstijl, ontspanning en massage centraal stonden. Na het afronden van deze opleiding volgde ik voor meer verbreding en verdieping de beroepsopleiding voor Holos masseur. Ik vond en vind mijn rust in het masseren, werken vanuit mijn hart en met mijn handen.

Zoals veel mensen, kreeg ook ik in mijn kring van naasten te maken met de ziekten dementie en kanker. Ik wilde mijn naasten graag ondersteunen met massage, maar dit wel op verantwoorde wijze doen. Daarom heb ik me gespecialiseerd in zorgmassage, waar het vooral gaat om zachtheid, aandacht en liefdevolle aanraking.

 “Je hebt een open blik en een natuurlijke lichtheid waardoor ik bij jou kan ontspannen.”

Uit liefde en respect voor Moeder Aarde


Leven op dit prachtige plekje in Roelofarendsveen geeft een verantwoordelijkheid naar Moeder Aarde. Ik geniet dagelijks van de schoonheid van de natuur, daarom werk ik met aandacht voor onze leefomgeving. Ik was de handdoeken en onderlakens met zuiver plantaardige zeep die volledig biologisch afbreekbaar is. Daarnaast wordt deze was aan de waslijn gedroogd. De prachtige kracht van Moeder Natuur gebruik ik tijdens mijn massages voor jou. Ik masseer met de olieën van Weleda*. Deze olieën zijn voor 100% natuurlijk en voor 80% biologisch. Weleda werkt met respect voor de planeet, is diervriendelijk en draagt bij aan een eerlijke handel voor de hele keten. Masseren met de neutrale en/of heerlijk geurende olieën geven mij een goed gevoel en zo ontvang jij een fijne massage. Welke nog intenser voelbaar is bij een Buiten Beleving Massage.

* Producten van Weleda zijn bij mij in de praktijk verkrijgbaar.

De portretfoto op deze pagina is gemaakt door Ralf Silvius.

massages


Klassieke massage

Klassieke
massage

Buiten Beleving
Massage

Massage bij kanker

Massage bij
kanker

Massage bij dementie

Massage bij dementie

Massage voor ouderen

Massage voor ouderen

Massage bij
rouw en verlies