Over Gea


Voor mijn ontspanning en eigen "tijd-genoeg-ervaring" ben ik graag in de natuur. Water en wind, twee elementen die voor mij belangrijk zijn omdat ze voor rust en een leeg hoofd kunnen zorgen. Je vindt ze wanneer je een bezoek brengt aan Relieve. Voorafgaand aan of na een massage even uitwaaien langs het Braassemermeer/de Wijde Aa. Alles loslaten en meegeven aan het kabbelende water.

Mijn naam is Gea van Loon en met mijn massages nodig ik je uit om stil te staan bij je lichaam. In 2009 ben ik mijn massagepraktijk gestart vanuit het idee dat we allemaal weleens behoefte hebben aan een moment voor onszelf. Een rustpuntje in ons drukke bestaan.

Ik ben lang werkzaam geweest in de financiële sector en heb mogen ondervinden wat stressvolle perioden met een lichaam kunnen doen. Op een bepaald moment was de balans tussen mijn privé-leven en werk zo verstoord dat ik op zoek ben gegaan naar mijn rust. Deze rust vond ik in het masseren, werken vanuit mijn hart en met mijn handen.

Zoals veel mensen, kreeg ook ik in mijn kring van naasten te maken met de ziekten dementie en kanker. Ik wilde mijn naasten graag ondersteunen met massage, maar dit wel op verantwoorde wijze doen. Daarom heb ik me gespecialiseerd in zorgmassage, waar het vooral gaat om zachtheid, aandacht en liefdevolle aanraking.

De portretfoto op deze pagina is gemaakt door Ralf Silvius.

Klassieke massage

Klassieke
massage

Buiten Beleving
Massage

Massage bij kanker

Massage bij
kanker

Massage bij dementie

Massage bij dementie

Massage voor ouderen

Massage voor ouderen

Massage bij
rouw en verlies

Contact


Relieve
Groenewoudskade 2
2371 BN Roelofarendsveen
06 23 73 63 57
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Volg Gea